Detta är information från Hantverksdata

”Ett system som förenklar livet för alla hantverkare”

Det börjar från bara 443 kronor i månaden – och fortsätter med att man som hantverkare får hjälp med egentligen allt.
Planering, fakturering, arbetsrapporter, inköp och logistik.
Hantverksdata lämnar inte en enda detalj åt slumpen.
– Vi är ett företag byggt av hantverkare, för hantverkare. Vi vet verkligen vilka utmaningar de står inför och hur vi bäst kan hjälpa, säger säljchefen på Entré Office, Jeanette Borg.

Vissa systemleverantörer specialiserar sig på fakturering, andra på schemaläggning, somliga på administration och ytterligare andra på produktinköp.

Hantverksdata? De löper linan ut och hanterar alla dessa ärenden och dessutom ett antal till.

Deras molnbaserade system Entré Office innehåller nämligen unika branschlösningar för de flesta hantverksbranscher och allting finns dessutom samlat i en enda enkel app. Som offerter, materialhantering, resursplanering, arbetsordrar, tidsregistrering, egenkontroller, dokumenthantering och uppdaterade prislistor från ledande leverantörer – bland annat.

Blir mobila hela vägen

– Det är ett genialiskt upplägg som förenklar livet för alla hantverkare, ett system man inte vill vara utan, så jag rekommenderar alla att åtminstone beställa en testperiod och utvärdera vårt affärssystem mot hur man jobbar idag. Vi bokar in en kort demo och hjälper naturligtvis till med allt vi kan, och sedan är man i gång. Och kunden har förstås 30 dagars öppet köp, så det finns inget att förlora, säger Jeanette Borg.

Jeanette Borg som är säljchef på Entré Office vet hur mycket tid kunderna sparar.

Här kommer du igång med Entré Office direkt!

Hon vet. Vet att papper och penna kommer att vara ett minne blott, liksom tidsödande och tråkigt skrivbordsarbete. Så det är både bra för miljön och för den som vill spara tid, för med några dagliga knapptryck på mobilen kommer timrapporterna stämma och kunderna få rätt fakturor skickade till sig.

– Med Entré Office, som lämpar sig särskilt för företag från 1 till 20 anställda, har vi gjort dem mobila hela vägen. Man har kontoret med sig på fickan, var man än är, och kommer veta i förväg vad man ska göra på ett jobb och kan steg för steg sedan checka av allting, fortsätter Jeanette Borg.

Så bara en liten app som har all information och berättar vad som ska göras på ett visst jobb?
– Ja, den som är ansvarig har planerat upp jobbet, vilket gör att man kommer förberedd ut till kunden. Man dokumenterar enkelt och redogör för hur allting gått i appen. Dessutom kan den ansvariga planera inköpen med Klarpris innan jobbet, så man behöver inte åka iväg från kunden och hämta material som man exempelvis missat att ta med. Med vårt verktyg missar man inget. Det är en otrolig konkurrensfördel och en fin känsla att lämna hos slutkunden.

Har lång erfarenhet

Hantverksdata har som sagt funnits i mer än 50 år och har hela vägen utvecklats tillsammans med kunderna och deras behov. Och med fokus enbart på hantverkarbranschen har Hantverksdata alltid legat i framkant kring vad som efterfrågas, vilket ofta är mer tid.

Mer tid för återhämtning, för familjen eller för att hämta in ännu mer jobb.

  • Byggarbetare, svetsare, snickare, elektriker, målare... Alla hantverkare kan spara tid med Entré Office.

Ett enklare liv för dig som är hantverkare
Kom igång direkt eller boka en gratis demo här!

– Vi är ett stort och välmående bolag som aktivt valt att vara nära slutkunden. Så vi har tyngd bakom orden ”att ha kundfokus”. Dessutom har många medarbetare hos oss nära anknytning till hantverksbranschen. Till Hantverksdata går man om man vill handla av personer som vet vad de gör. Det är vårt kundlöfte, säger Jeanette Borg och fortsätter:

– Och även om det är en prisvärd produkt så är den fortfarande klart bäst. Vår vision är att man som kund aldrig ska behöva byta leverantör, utan man kan enkelt växa med oss. Man går då bara upp en nivå och väljer nästa system, från Entré Office till Entré.

Det är onekligen svårt att säga emot. För enbart 443 kronor i månaden får alltså ett företag hjälp med väldigt mycket, och för ytterligare 165 kronor i månaden per anställd ute på fält får man även hjälp med resten.

“Det är kaffepengar”

Så inte ens en tusenlapp i månaden för att man med tre snickare på lönelistan ska få hjälp med nästan allt, och givetvis ingår då alltid fri support.

– Det är kaffepengar egentligen, pengar som man tar igen på sitt första bokade jobb. Och har man folk som bara ska tidsregistrera och inte orderhantera så stannar det på 443 kronor i månaden plus 103 kronor för varje tidsregistrerare… Så med Hantverksdata blir det mycket enklare sjösätta sin dröm och starta något eget, för vi löser ju själva kontorsdelen, säger Jeanette Borg.

Säg att jag är snickare och ute på ett jobb. Hur lång tid tar det då mig att rapportera i appen när dagen är klar?
Smack, smack, smack, klar och färdig! Du gör ju din rapport direkt i din telefon. Här är timmarna, allting var okej, och sedan sätter man en kråka på arbetsordern. Färdigt! Sedan går man hem och sedan är man också helt klar.

Hantverksdata hjälper din firma att ta nästa steg
Här kommer du igång direkt!

Appen är väldigt smidig att använda.

Hantverkarnas viktigaste verktyg

Hon ler och fortsätter:

– Jag hade ju ett kundmöte med två härliga målarkillar i Stockholm. 20 gubbar i firman. De satt bara och tittade storögt. Kostar det inte mer än så här, tar det inte längre tid än så här? Och en annan kund räknade ut att han sparade två veckors arbete på ett år. Så har man till exempel en liten snickerifirma, den tiden man normalt lägger på administrering kommer lätt kunna halveras.

Ekonomi och administration känns också som något många annars tar på kvällar och helger. Eller som ens respektive kanske fixar med. Så Entré Office känns i det perspektivet som något av en livsförändrande lösning.
– Det är det. Vi blir otroligt väl mottagna av kunderna och blir hantverkarnas viktigaste verktyg. Tiden de sparar, lugnet de känner och stressen som försvinner… Det handlar om ett peace of mind. Jag pratar ju med en del företagare och ibland ringer någons fru eller man och tackar för att livet är annorlunda nu, att stressen släppt och att de kan andas igen. Och att få det kvittot är fantastiskt! Man är helt enkelt trygg med Hantverksdata. Man mår helt enkelt bra med oss.

Testa Entré Office i 30 dagar – eller boka en gratis demo här!